Lagi..mengajar BBN9

Lokasi:Ldg Elaise (LE)

Masa:0745

Pikat:BBN9

Pagi aktiviti seperti minggu lepas..turunkan BBN9..training..training..sampai laman yg dikenalpasti ada 2 ekor bh sedang nyayi..satu sora sdg..lg satu kaso..dua2 kopi o..gasak aja..turunkan BBN9..menekan2..tarik guk..menekan lg..bh lambung..terus landing dilaman..dan akhirnya game over seperti di bawah.

Gambar:





Video:

video

Cukup 5 laman..balik..cukuplah untuk hari ini...sekian, terima kasih.

Turunkan BB_9 lagi

Lokasi : LDG Elaise (LE)

Masa:0730

Pikat:BB_N9

Pagi ini cuaca mendung berlarutan daripada hujan lebat semalam..misi mengajar BB tetap diteruskan dengan harapan matahari akan menerbitkan sinarnya. Hari ini pun bergerak secara solo lagi. Laman 1, lokasi yang dipilih adalah sawit kecik, memandangkan cuaca mendung dan awal pagi, kedengaran bh menyanyi2 walaupun dalam kesejukan akibat hujan lebat. Laman sesuai dikenalpas, N9 pun diturunkan..belum sempat setting port nyorok dah nyayi..nampak bh agaknya nih..N9 mula perap dan perap..kemudian lambung guk..akhirnya sampai juga bh..landing anggar kejap terus turun laman..nguku2..perasan racik..nguku2..nguku2..tk tahan masuk laman lg..kali nie..gam over..pastu pacak lg 3 laman..tk ada bh yg melayan.

Gambar :

Video :


video

sekian, terima kasih.

MENGAJAR BB LAGI..

LOKASI:LDG LAMBAK (LL)

MASA:O730 (sabtu)

PIKAT:BB_N9

Rutin harian hujung menggu sekarang ne train bb jer lah..so aribe bergerak solo je..lokasi pilihan sama dengan minggu lepas..sambil riki port sambil mengajo..cuaca cantik betul hari ini. Laman 1 ,bh tak layan.

Laman 2,

BH target, sora sedap telinga mendengar je, sesuai dengan objektif untuk mengajar..haha..dipendekkan cerita..turunkan bb..tunggu punya tunggu bh lain yang datang..sambungannya lihat video di bawah.....

bila bh sampai :

video

bila bh turun laman :

video

sekian, terima kasih.

Cabaran 1 buat BB_n9

Lokasi : Ldg Lambak

Masa:0730

Pikat:BB_n9

Pagi ini bergerak dengan bad pukul 0730, ke laman sora sedang bersih..sampai di laman terus pasang BB..5 minit jugak baru nak nyanyi..namun bh tk kunjung tiba juga. Dah bosan menunggu, set dengan bad kita ke ldg lambak lah..sambil2 riki laman..puas jugak meronda. Sampailah di satu laman..bh sedap telinga mendengar saja..terus pasang bb..kali nie ada peningkatan..tk tahan dengan bh memekak..akhirnya bb mengeluarkan suaranya..perap dan perap..seterusnya tarik guk..bh pula yang panas telinga nampaknya..terus ke anggar..kasi nguku anggar..bb biasalah menekan seketul2..hati dah panas..terjun juga bh..jauh juga..aksi nguku2 bermula dan game over.bh sora sedang nak kaso..sedap telingan mendengar saja.

picture :


video:

video

sekian

Bagi BB3 makan tanah..

Hampir sebulan direhatkan atas faktor2 kesihatan dan meluruh..hari ne turunkan bagi makan tanah jer..di laman training.

video

sekian..terima kasih.