BH EXTRA TIME

Lokasi : Unijaya Estate (UE)

Masa:0730(ahad)

Pikat:BB3

            Malam semalam dah confirm dengan member hari  turun nak tangkap bh idamannya. So awal pagi dah gerak ke lokasi..sampai di lokasi mat indon pulak dok ada..so main dulu lah ke kawasan lain lain. 3 laman dah dicuba namun tiada hasil, BB3 pun bunyi ala2 kadar jer, sora pun tk berapa nak keluar. Member dah tapau 2 dah..akhirnya sebelum balik singgah la ke laman target asal. So pasanglah BB3 seadanya..lama jugak baru Nampak kelibat bh tersebut..sora sedap tapi kopi o..BB3 bunyi la seadanya..pikat member tak igtpunya bunyi..akhirnya BH ke anggar BB3..BB3 kasi angguk anggar 2 round..menekan2..dan terjunlah BH..nguku2..tp tk berani nak rapat ngan BB3, pusing laman dan game over. Inilah rupa BHnya.







Bawak BB3 ke laman

Lokasi: Elaise Estate (EE)

Masa:0715 (Ahad)

Pikat:BB3

Minggu ne cuaca cantik..Cuma kepanasan tahap melampau..hari ini turun dengan penuh harapan kepada BB3, inilah harapan yang ada di kala pikat L masih belum pulih dan mungkin berehat panjang Lokasi memang dah ada, sampai di lokasi..masih lagi berkabus..dah ada bh melakukan senaman akrobatik.

Laman 1

Di sini agak meriah 2,3 ekor bh nyanyi kegirangan, turunkan BB, ambik port sembunyi..bh dia pulak, buleh tahan sensor dia, peka betul, tunggu je lah, BB3 macam biasalah, betul bulu, patuk2 tanah, hampir 10 minit bh kembali nyanyi, BB3 pun turut serta dengan perap seketul2, sora sedang terpukau dengan sora BB3 terus datang terlajak 2 pokok sawit, semakin rancak BB3 berpadu suara dengan BH, tapi macam biasalah seketul2 jer..bh tk tahan pindah betul2 anggar, aksi perap dan perap berterusan, lama jugak, akhirnya turun jugak BH, celih racik rupanya, aksi sepak menyepak bermula, dan akhirnya bh terdiam, kepala masuk bawah kepak BB, sekali pergi nak ambil, terbang bebas la pulak, hampa.

video

Laman 2

Kali ini target sora kaso, angguk boleh tahan, pasanag BB3, ambil port. Kali ini lama jugak baru nak on. Tak lama kemudian datang la, otai kawasan sora sedang tinggi. Bermulalah aksi nyanyi, bh ne agak garang, terus ke anggar, BB3 kasi nguku anggar, dah panas masa laman1 tadi agaknya..tak tggu lama terus terjun laman, aksi nguku bermula dan game over.


sekian.